Untold s-a încheiat după patru zile în care acest festival, clasat la momentul actual ca fiind numărul doi în Europa, a adunat la Cluj tineri din peste 120 de țări.
După încheierea evenimentului cifrele arată că a fost înregistrat un număr de peste 400.000 de turiști care s-au bucurat din plin de distracție și socializare, contribuind substanțial la economia Clujului.
În spatele organizării impecabile a stat o echipă de logistică incredibilă din care a făcut parte și administrația locală, în frunte cu primarul Emil Boc. De asemenea, peste 1.000 de forțe de ordine naționale au fost mobilizate în cele patru zile de festival pentru a asigura ordinea, astfel că în această perioadă Clujul a fost considerat cel mai sigur loc din țară.
Untold este un brand de țară cu care ne putem mândri, care atrage anual turiști străini în Romania, care se bucură la Cluj de o infrastructură modernă, oameni primitori cu mentalitate europeană și nu în ultimul rând, de diverse atracții turistice bine conservate și puse în valoare de către administrația locală.
Galațiul, orașul de pe Dunăre cu un potențial imens, însă de neatins
Nu putem vorbi în același mod despre Galați, orașul de la Dunăre cu un potențial incomensurabil, dar cu o conducere și organizare defectuoasă. Deși a existat dorință și efort din partea anumitor organizatori de a crea la Galați anumite evenimente care să pună în valoare orașul, aceste idei nu prea au dat roade. Singurii participanți fiind gălățenii și în niciun caz turiștii.
Acest oraș nu are nimic de oferit turiștilor. Infrastructura nu este nici pe departe modernă, iar aspectul orașului lasă de dorit. Clădirile vechi ce aduc aminte de perioada interbelica sunt distruse și nu recondiționate, iar blocurile păstrează aceeași imagine dezolantă care aduce aminte de perioada comunistă.
Faleza, locul de promenadă al gălățenilor, este în paragină. Este revoltător că cei care conduc acest oraș nu sunt interesați să facă în sfârșit o administrație performantă prin care să pună orașul Galați în lumină, să atragă turiști și să crească calitatea vieții gălățenilor. Actuala conducere, s-a mulțumit în ultimii 30 de ani să se folosească în scop propriu de banii gălățenilor, prin diverse mijloace și să facă extrem de puțin pentru dezvoltarea orașului.